vrijdag 29 maart 2024

Alles over de Bommelerwaard

De uitreiking was in het Spoorwegmuseum in Utrecht .

Koninklijke Onderscheiding voor Theo Ewalds

25 juni 2021 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Op vrijdag 25 juni 2021 reikte burgemeester Van Maaren in het Spoorwegmuseum in Utrecht een Koninklijke Onderscheiding, Lid in de Orde van Oranje Nassau, uit aan Theo Ewalds, inwoner van Zaltbommel.

Ewalds leverde afgelopen 30 jaar een grote bijdrage aan diverse projecten bij ProRail en neemt nu afscheid. Naast zijn werk was hij maatschappelijk zeer actief en betrokken bij de medemens en de collega’s van ProRail. Hij heeft zich daarvoor op vrijwillige basis jaren lang enorm ingezet voor de medezeggenschap van ProRail en het CNV. Ook adviseerde en begeleidde hij vele collega’s met een arbeidsconflict.
Ewalds adviseerde ook veel  veranderingstrajecten binnen ProRail. Daarnaast is hij sinds 1999 een zeer betrokken en deskundig lid van het CNV vakmensen.

Ook was Ewalds bestuurslid en penningmeester van een peuterspeelzaal en bestuurslid van een basisschool. Nog steeds helpt de decorandus tien gezinnen met de administratie en financiële zaken en zet hij zich in als bestuurslid/penningmeester van een recreatiepark in Klimmen.

Foto gemeente Zaltbommel.

Lees meer over:

lintje Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.