vrijdag 29 maart 2024

Alles over de Bommelerwaard

Kindje zwaar gewond na aanrijding

25 juni 2021 (door BommelerwaardNet)

KERKDRIEL - Een klein kind raakte vrijdagmorgen (25-6) zwaargewond door een aanrijding in de Maire de Gierstraat. Het ongeluk was vlakbij basisschool De Meidoorn. Het kind is met spoed per ambulance en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten gingen massaal ter plaatse waaronder een traumahelikopter. De politie is een buurtonderzoek gestart. De bestuurder van het betreffende voertuig is bekend. Aldus de politie.  

Burgernetmelding
Eerder werd een burgernetmelding uitgegeven met de oproep uit te kijken naar een vrachtauto die zou zijn doorgereden. Die oproep werd later ingetrokken toen bleek dat die informatie onjuist was. 

Onderzoek
Er bleek een auto met aanhanger bij het ongeluk betrokken te zijn. De bestuurder van dit voertuig stopte niet direct na het ongeval, maar reed een straat verder door. Waarom dat zo is, is niet bekend.

Agenten van de Verkeersongevallenanalyse (VOA) deden ter plaatse onderzoek. Ook de auto, en de aanhanger werden onderzocht. 

Collegevragen
D66 Maasdriel heeft inmiddels vragen gesteld over het ongeluk. Fractievoorzitter Tom van Engelen: 'Namens D66Maasdriel hebben we inmiddels vragen aan het College gesteld, naar aanleiding van een bericht van een bezorgde inwoner van Kerkdriel. Scholen vragen al tijdenlang om een betere situatie.'

Foto archief ter illustratie

Lees meer over:

Politie ongeval Kerkdriel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.