maandag 6 december 2021

Alles over de Bommelerwaard

Gilco Grandia uit Aalst is de nieuwe lijsttrekker.

Kandidatenlijst ChristenUnie Zaltbommel bekend

17 november 2021 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - De ledenvergadering van de ChristenUnie Bommelerwaard heeft het verkiezingsprogramma 'Samen Recht Doen’ vastgesteld. Ook de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 is definitief.

De kandidatenlijst werd op voordracht van het bestuur ongewijzigd aangenomen. Gilco Grandia (Aalst) werd benoemd tot lijsttrekker.

Grandia is al zestien jaar actief in de lokale politiek en was tussen 2014 en 2021 raadslid voor de ChristenUnie in Zaltbommel. Buiten de politiek is hij projectmanager Public Sector bij softwareleverancier Centric. Grandia: ‘Ik ben blij en dankbaar met het vertrouwen dat ik krijg om de lijst van de ChristenUnie te gaan trekken. Samen met de andere leden wil ik me inzetten voor een eerlijk en zorgvuldig bestuur.’

Kandidatenlijst
In die top 7 is gekozen voor zowel stabiliteit als vernieuwing. Met bestaande en nieuwe kandidaat-raadsleden wil de partij de ingezette lijn voortzetten. Naast Grandi op 1 staat Mathilde de Hart (Zaltbommel) op 2, op 3 Gerrie Quivooij-Westra (Nederhemert) en op nummer 4 Adrie Bragt (Bruchem). Op 5, 6 en 7 volgen Jaco Melse (Zaltbommel), Enrico Roseboom (Gameren) en Kees Kesting (Zaltbommel).

Met deze samenstelling beoogt de ChristenUnie Zaltbommel een goede afspiegeling te zijn van de veelzijdige samenleving die Zaltbommel kenmerkt.

Foto Christenunie Zaltbommel.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.