donderdag 30 maart 2023

Alles over de Bommelerwaard

De samenzang is nog even 'tijdelijk'.

Jongerenkoren Nadia en Maranatha bundelen hun (zang)krachten

4 februari 2023 (door BommelerwaardNet)

GIESSEN / HEDEL - Interkerkelijk Jongerenkoor Nadiah uit Giessen/Rijswijk gaat de stemkrachten bundelen met Jongerenkoor Maranatha uit Hedel. Voorlopig even tijdelijk en dan kijken of de muzikale klik blijft ...

Jongerenkoor Maranarha uit Hedel benaderde evenknie Nadiah uit Giessen/Rijswijk met de vraag of het koor 'zin had' om de(zang)krachten te bundelen. En daar hadden ze bij Nadiah zeker oren naar.

Repetitie
Donderdag (9-2) hebben de koren hun eerste gezamenlijke repetitie op een centrale locatie tussen beide repetitielocaties in, te weten de Gereformeerde kerk in Genderen.

Wie zin heeft om aan te sluiten bij deze nieuwe start is van harte welkom op donderdagavond op de Hoofdstraat 78 in Genderen.

De repetitie is van 20:00 - 21:45 uur.

Repertoire
Het repertoire van Maranatha is vooral Nederlandstalig. De groep zingt onder andere uit Opwekking, maar vooral ook muziek van de European Choral Club. Nadiah zingt onder meer de bekende worshipsongs, Opwekking en Sela-liederen. Nadiah is op de eerste plaats een gezelligheidskoor, maar daarnaast ook ambitieus en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. De koren verlenen meerdere keren per jaar hun muzikale medewerking in diverse kerkdiensten in de regio.

Foto - archief ter illustratie.

Lees meer over:

Giessen koren Hedel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.