Tuesday 21 September 2021

Alles over de Bommelerwaard

De groep is divers.

JobGroep training start ook in Maasdriel

13 september 2021 (door BommelerwaardNet)

KERKDRIEL - Op 4 oktober 2021 start Kompas met weer een nieuwe JobGroep in de bibliotheek Kerkdriel. De training is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe (passende) baan en daar wel wat ondersteuning bij kan gebruiken.

De JobGroep bestaat uit acht bijeenkomsten, waarbij deelnemers in een heel diverse groep mensen aan de slag gaan op weg naar een nieuwe baan. Deelnemers krijgen een beter beeld van hun kwaliteiten, belemmeringen, mogelijkheden en hoe een baan te vinden die bij hen past. Vragen die onder andere aan de orde komen zijn: 'Wat helpt en wat houdt je tegen bij het vinden van werk? Hoe gebruik en vergroot je je eigen netwerk? Hoe kun je jezelf profileren en toch jezelf blijven?'

JobMaatje
Na deze bijeenkomsten hebben deelnemers voldoende handvatten om er verder mee aan de slag te gaan. Deelnemers die na afloop van de training nog wat extra ondersteuning willen kunnen gekoppeld worden aan een JobMaatje.

De diverse groepssamenstelling leidt vaak tot verrassende inzichten en nieuwe ideeën. Daarnaast geven de deelnemers aan dat het volgen van JobGroep heel motiverend, activerend en inspirerend werkt: ‘verleg je grenzen’ en  ‘knowing yourself is the beginning of all wisdom’.

Anderstaligen
In deze JobGroep richten het Kompas zich vooral op anderstaligen. Wel is een redelijke beheersing van de Nederlandse taal gewenst.

Meer info op de website van het Kompas.

Foto archief.

Lees meer over:

Kerkdriel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.