dinsdag 21 mei 2024

Alles over de Bommelerwaard

Wat voor persoon moet de burgemeester zijn?

Inwoners Maasdriel kunnen wensen uiten over nieuwe burgemeester

1 december 2023 (door BommelerwaardNet)

MAASDRIEL - De gemeente Maasdriel zoekt een nieuwe burgemeester. Maar wat is belangrijk, wat voor persoon moet dat zijn? De gemeenteraad wil graag de mening van inwoners mee te nemen bij het opstellen van de profielschets voor de nieuwe burgemeester. Daarom kunnen zij nu hun mening geven in een enquête.

De enquête voor inwoners staat van vrijdag 1 december tot en met zondag 10 december open via mijnburgemeestermaasdriel.nl. Op het gemeentehuis en Adviesplein Hedel liggen papieren versies van de enquête. Onderzoeksbureau Citisens voert dit onderzoek uit in opdracht van de gemeenteraad en verwerkt de gegevens strikt vertrouwelijk.

Eerste stap werving
Burgemeester Geurts is waarnemend burgemeester tot er naar verwachting half 2024 een nieuwe, vaste burgemeester is. De procedure voor de werving van die Kroonbenoemde burgemeester begint bij het opstellen van een profielschets. Het is de verwachting dat de raad op 11 januari van het nieuwe jaar tijdens een bijzondere raadsvergadering de profielschets vaststelt. Daarna kan de vacature opengesteld worden.

Foto Bommelerwaard.Net.

Lees meer over:

Maasdriel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.