vrijdag 19 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Het Hedelse dorpshuis kreeg een mooie uitbreiding.

Huisartsen en apotheek nu onder dak in Dorpshuis Gelre's End

24 februari 2022 (door BommelerwaardNet)

HEDEL - Huisartsenpraktijk Hedel en apotheek De Maasbloem uit Ammerzoden hebben hun inmiddels hun intrek genomen in de nieuwe uitbreiding van dorpshuis Gelre’s End. Een naam die verwijst naar de burgemeestersvilla die ooit op de Molendijk stond.

Dit werd mogelijk na een ingrijpende verbouwing van het dorpshuis aan de Molendijk. Donderdagochtend (24-2) namen de wethouders Anita Sørensen (Zorg & Welzijn) en Erik van Hoften (Maatschappelijk Vastgoed) een kijkje op de locatie. De bestuurders waren onder de indruk van het werk dat verzet was en feliciteerden betrokken met hun nieuwe onderkomen.

De wethouders lieten weten 'blij te zijn dat de apotheek en de huisartsenpraktijk onder één dak samenwerken'.

Zorg dichtbij
Binnenkort nemen ook de medewerkers van het gemeentelijke gebiedsteam hun intrek in het gerenoveerde dorpshuis. De gmeente Maasdriel laat weten: 'Een volgende stap om de zorg zo dicht en laagdrempelig mogelijk bij onze inwoners te brengen.'

Door de verhuizing komt er een einde aan de wachtlijst voor nieuwe patiënten bij de Hedelse huisartsen. Het bestuur van Stichting Algemeen Dorpsbelang Hedel was eerder al voornemens uit te breiden en de komst van de artsen en de apotheek sloten dan ook naadloos aan bij die plannen.

Foto @Bommelerwaard.net

Lees meer over:

Hedel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.