vrijdag 19 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

'Corona raakt ons allemaal ...'

Houd vol!

2 april 2020 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Pieter van Maaren, Burgemeester van Zaltbommel, steekt de inwoners van zijn stad een hart onder de riem ...

“De maatregelen tegen het Coronavirus zijn verlengd tot 28 april. Ons kabinet vraagt daarmee veel van u, als inwoner, instelling, organisatie of ondernemer in de gemeente Zaltbommel. Het raakt ons allemaal; onze dierbaren die wij nog steeds op afstand houden, onze ouderen die wij niet kunnen bezoeken en de uitdaging die wij hebben met thuiswerken of uw onderneming draaiend houden, maar vooral ook onze zorgverleners die zich dag en nacht inspannen voor onze zieken. Ik denk aan u en aan iedereen die op de een of andere manier getroffen wordt door Corona.

Voor hen en voor uzelf vraag ik u ook de komende periode de maatregelen op te blijven volgen. Ook tijdens het mooie weer dat wij komende dagen en komend weekend mogen verwachten, vraag ik u zoveel mogelijk thuis, in uw eigen tuin of op uw eigen balkon te blijven. Ik begrijp dat dat een uitdaging is. Ik heb er vertrouwen in dat wij deze uitdaging ook de komende weken samen aankunnen. Samen bestrijden wij Corona.

Houd vol, wees lief voor elkaar en zorg goed voor uzelf en uw omgeving. Ik weet dat wij dit samen kunnen!”

Hartelijke groet,
Pieter van Maaren
Burgemeester van Zaltbommel

Foto Gemeente Zaltbommel

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.