vrijdag 29 maart 2024

Alles over de Bommelerwaard

Tim is 'superblij' met zijn gewonnen hoofdprijs.

Hoofdprijs Oké FM Feestweek valt in Rijsbergen, maar gaat naar Aalst

4 januari 2021 (door BommelerwaardNet)

REGIO / AALST - De Oké FM Feestweek zit erop. De prijzen zijn verdeeld en thuisgebracht. De hoofdprijs is gevallen in Rijsbergen, maar gaat naar Aalst.

Oké FM, de streekomroep voor de Bommelerwaard en Altena, organiseerde ook dit jaar tussen Kerst en Oudjaar een marathonuitzending waar luisteraars via diverse spelletjes prijzen konden winnen. Lekkere muziek, gezellige babbeltjes, alles low profile. Dat waren de kenmerken van de feestweek in 2020.

Hoofdprijs
Vanwege de Coronamaatregelen konden de prijswinnaars niet zelf hun prijs in de Veense studio ophalen. Om die reden gingen medewerkers van Oké FM op pad. Voor de hoofdprijs ging de reis  naar Rijsbergen (gemeente Zundert).

Hoofdprijswinnaar Tim Hoendervangers uit Rijsbergen was, naar eigen zeggen, 'superblij' met zijn Oké FM-goodiebag en de 'prachtige ring' die beschikbaar werd gesteld door Juwelier Haas uit Zaltbommel. De ring siert aan de ringvinger van zijn vriendin uit Aalst.
Voorzitter Willem Bakker: ' Tim en vriendin van harte proficiat!' Hij vult aan: 'Onder het motto “één team één taak” maakten onze medewerkers kilometers maken: van goodiebags en pizzabonnen in Altena en de Bommelerwaard tot en met de hoofdprijs in het verre Rijsbergen.'

Succes
Bakker blikt tevreden terug op een geslaagd evenement. 'De Feestweek was een succes, de cijfers liegen niet. Ruim 30 procent meer luisteraars via de streams en een oververhitte telefooncentrale die op Tweede Kerstdag gereset moest worden.'

Foto Oké FM.

Zie ook:

Lees meer over:

feestweek Aalst
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.