zaterdag 22 juni 2024

Alles over de Bommelerwaard

Gezondheidsmaand gestart: ook bij De Spellewaard

13 september 2023 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - In de Bommelerwaard organiseren de gemeenten Maasdriel, Zaltbommel en GGD Gelderland-Zuid van 13 september tot en met 14 oktober de Bommelerwaardse Gezondheidsmaand. Deze is gestart. In Wijkhuis De Spellewaard was er direct al van alles te doen.

In het Wijkhuis was er de muziek- en beweegvoorstelling Beestenboel voor ouderen en kinderen. Rondom Gelukkig was hilarisch als altijd: 'Typetjes, toneelspelen, zingen maar vooral heel veel lol maken, daar zijn wij errug goed in!'

Gezondheid
De Spellewaard laat weten: 'Hakima van de Wereldkeuken van Stichting Kompas serveerde een heerlijke, gezonde, súperverse soep. Spar Zaltbommel bracht eierkoeken voor iedereen."

Maar er is meer. Het Wijkhuis serveert volgende week een Gezonde Open Eettafel, er wordt aandacht besteed aan digitale gezondheid in de cursus Digivitaler op dinsdagochtend, waar overigens nog twee plaatsen voor zijn.

Bewegen
'Ook gaan en we lekker buiten bewegen en gezond snoepen in het Ouder-kindcafe op woensdagmorgen. En 12 oktober is er weer een informatiemiddag over valpreventie door Podotherapie In Beweging.'

Foto De Spellewaard op FB.

Lees meer over:

Zaltbommel Gezondheidsmaand
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.