donderdag 28 oktober 2021

Alles over de Bommelerwaard

Samen met een collega, buurmeisje en neefje kan ook ...

Gezin gezocht voor filmopnamen op Slot Loevestein

17 september 2021 (door BommelerwaardNet)

REGIO / POEDEROIJEN - Slot Loevestein gaat nieuw videomateriaal maken voor hun website. Daarvoor zijn de kasteelheren op zoek naar een 'leuk, fotogeniek gezin' om mee te werken aan filmopnames in het kasteel en de vesting.

Het gaat om een ‘gezin’: want wie samen met een collega, buurmeisje en neefje 'een leuk plaatje' vormt is ook van harte welkom.

Als beloning krijgt 'het gezin' vrijkaartjes zodat ze het slot op een ander moment ook nog eens rustig kunnen bezoeken. 'En je hebt een leuke dag uit gehad inclusief drinken en lunch.'

Verhaal
De film vertelt het verhaal van een dagje uit bij Slot Loevestein. 'Je doet dus alle dingen die je normaal zou doen; het kasteel ontdekken, de archeologische expositie bezoeken, musket schieten, over het klimparcours klauteren, etc. Maar deze dag word je dus gevolgd door een camera en zal je af en toe iets over moeten doen. Je hoeft geen teksten in te spreken, onder de beelden komt een voice-over vanuit Loevestein.'

Aanmelden
Mail voor 20 september 2021 twee leuke foto’s van jullie “gezinssamenstelling” naar marketing@slotloevestein.nl.
Vermeld daarbij in het onderwerp: “Filmopnames gezin” en vergeet niet om in de tekst je telefoonnummer te noemen om een eventuele afspraak in te plannen. Graag ook de leeftijd van de kinderen vermelden.

Eind september neemt men contact op met het gekozen gezin.

Foto Slot Loevestein.

Lees meer over:

filmopnamen Poederoijen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.