donderdag 25 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Zaltbommel en Maasdriel willen (nog meer) inzicht in opties en ideeën.

Gemeenten onderzoeken toerisme en recreatie in de regio

19 maart 2021 (door BommelerwaardNet)

BOMMELERWAARD - De gemeenten Maasdriel en Zaltbommel maken zich sterk voor recreatie en toerisme in de Bommelerwaard. Een van de pijlers daarvoor is een streekgerichte marketing onder de noemer 'Beleef Bommelerwaard'. Daarnaast willen de gemeenten recreatieve ontwikkelingen faciliteren. Daarvoor is inzicht nodig in het recreatieve aanbod, de capaciteit en de gebruikers ervan. Toeristische ondernemers in de Bommelerwaard kregen om die reden een e-mail om mee te doen aan een onderzoek: Aanbodmonitor Bommelerwaard.

De toeristische ondernemers in de Bommelerwaard ontvangen deze week een enquête vanuit ‘De Afdeling Onderzoek’, het bureau dat het onderzoek uitvoert in opdracht van de gemeenten. Bureau Toerisme Bommelerwaard, onderdeel van Bureau Toerisme Rivierenland, coördineert het onderzoek.

De rapportage geeft straks een totaalbeeld weer van inzichten en feiten.

Vragen

Wie nog vragen heeft over het onderzoe, of wie toeristisch ondernemer is in de Bommelerwaard en geen e-mail over het onderzoek kreeg, kan contact opnemen met Tomas Ooijevaar (tooijevaar@bommelerwaard.nl) van Ondernemersteam Bommelerwaard.

Foto archief ter illustratie.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.