vrijdag 19 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

'Geniet van de mogelijkheden die er zullen gaan zijn.'

Gemeente maakt afspraken met horecaondernemers

27 mei 2020 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - D66 wilde eerder van het college van B en W van Zaltbommel weten welke mogelijkheden horecaondernemers hebben om hun terrassen te verruimen wanneer zij weer open zouden kunnen. Het college heeft nu op die vragen gereageerd.

De gemeente is desgevraagd met iedere ondernemer in gesprek gegaan. D66 reageert: 'Fijn!' 
Met verschillende ondernemers zijn de verschillende mogelijkheden bekeken waarbij rekening is gehouden met zaken als geluidsoverlast, het gebruik trottoirs, maar ook het parkeren van fietsen en de bereikbaarheid voor eventuele hulpdiensten.

D66 hoopt dat vanaf 1 juni alle horeca ondernemers voldoende mogelijkheden en kansen krijgen hun bedrijf weer te laten draaien. Maatwerk is hiervoor altijd van belang, meet de partij.

Oproep
D66 Bommelerwaard doet ook een oproep: 'Laten we, met elkaar, de RIVM-maatregelen serieus blijven nemen en tergelijkertijd gaan genieten van het voorzichtig oppakken van het sociale leven. Iedereen heeft hierin een eigen verantwoordelijkheid! Geniet van de mogelijkheden die er zullen gaan zijn en zorg dat we onze gezondheid niet uit het oog verliezen.'

Foto archief ter illustratie

Lees meer over:

Zaltbommel horeca
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.