dinsdag 23 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

De werkzaamheden voor de nieuwe pinkiosk zijn in volle gang.

Geldautomaat Kerkdriel klaar vóór de kermis

16 juni 2022 (door BommelerwaardNet)

KERKDRIEL - De pinautomaat komt terug in Kerkdriel, de aanleg en installatiewerkzaamheden voor de pinkiosk zijn inmiddels gestart.

OndernemersVereniging (OV) Maasdriel liet begin december vorig jaar weten dat de pinautomaat terug zou komen in Kerkdriel. Dit was duidelijk geworden na intensief overleg met alle betrokken partijen. Op de ingestelde enquête kwamen veel reacties.

Er is daarna hard gewerkt door Geldmaat en de Gemeente Maasdriel om alle vergunningen en formaliteiten af te ronden. Wel kwam men tijdens het traject (gas)leidingen tegen die verlegd moesten worden voor plaatsing van de pinkiosk.

Kermis
OV Maasdriel laat weten: 'Wij hebben de ontwikkelingen gevolgd, scherp gehouden en waar mogelijk partijen verbonden. Onze doelstelling was en is een plaatsing voordat de kermis begint. Het lijkt er sterk op dat dit gaat lukken gezien de grote welwillendheid vanuit alle partijen.'

Belangrijk
De ondernemers zijn trots dat de automaat er komt, gezien ook hun aandeel in de planvorming. Gedurende 24/7 beschikking hebben over geld en de mogelijkheid geld af te storten in je eigen kern voor inwoners en  ondernemers vinden wij, ondanks er steeds meer digitaal betaald wordt, nog steeds erg belangrijk.'

Foto Gemeente Maasdriel.

Zie ook:

Lees meer over:

Kerkdriel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.