zaterdag 20 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

De netwerkbeheerder is op locatie aanwezig.

Gaslek en stroomstoring in Heerewaarden - UPDATES -

1 september 2022 (door BommelerwaardNet)

HEEREWAARDEN - Bij graafwerkzaamheden aan de Van Heemstraweg ter hoogte van de Huizendijk in Heerewaarden werd donderdagmiddag (1-9) een gasleiding geraakt.  Dit heeft gevolgen voor het verkeer en de stroomvoorziening in Heerewaarden.

Het is op dit moment nog niet bekend hoelang de wegafsluiting en de stroomstoring gaan duren. De brandweer en betrokken partners, zoals Liander, zijn op locatie aanwezig om het probleem op te lossen. Zo laat de gemeente Maasdriel weten.

Tijdelijke wegafsluiting
Vanwege het gaslek is een deel van de Van Heemstraweg afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde ter hoogte van de Variksestraat en het tankstation Tinq.

Stroomstoring
Een deel van Heerewaarden heeft geen stroom. Het gaat om woningen in de omgeving van de Huizendijk. 

UPDATE
De beschadigde Gasleiding in Heerewaarden is nu bereikbaar gemaakt en wordt gerepareerd. Liander is aan de slag om het gas en de stroom zo snel mogelijk hersteld te hebben.

UPDATE2
De reparatie zal pas laat in de avond gereed zijn. De N322 is vanaf de sluis van St. Andries tot voorbij het dorp afgesloten.

UPDATE3 - 22.00 uur
De bewoners van Heerewaarden krijgen vanaf dit moment weer gas. Stroom wordt direct daarna hersteld. Mocht uw gastoestel niet werken, kunt u contact opnemen met LianderNL via 0800-9009. De N322 blijft nog tot 24.00 uur dicht om het wegdek te repareren.

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

Heerewaarden
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.