zaterdag 24 september 2022

Alles over de Bommelerwaard

Uitzicht op de historische vesting van Woerkum.

Fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie

2 augustus 2022 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - De Oude Hollandse Waterlinie werd 350 jaar geleden met succes ingezet tegen aanvallen van onder meer de Fransen. In 2022 wordt dit jubileum gevierd met allerlei evenementen en activiteiten langs de linie. Zo organiseert Stichting Oude Hollandse Waterlinie in dit bijzondere jaar ook weer een fotowedstrijd. 

'Deze oudste en belangrijke waterlinie leent zich door haar ligging fantastisch voor allerlei vormen van recreatie zoals wandelen, fietsen en varen. Daarbij kun je in de gezellige centra van de vele fraaie vestingstadjes in de linie heerlijk op een terrasje verpozen.' Daarom is er voor het thema "Recreëren in de Oude Hollandse Waterlinie" gekozen. Trek eropuit en vergeet je camera niet! 

Meedoen en winnen
Het is een voorwaarde dat de foto is genomen in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie, van het Muiderslot in Muiden, de vesting van Woudrichem tot aan Slot Loevestein in Poederoijen.

Voorwaarden
De ingezonden foto’s mogen niet ouder zijn dan twee jaar en verder is het van belang dat de digitale foto’s minimaal 1,5 MB groot zijn.
 Er zijn mooie geldprijzen te winnen; de eerste prijs is maar liefst 150 euro. Daarnaast is er ook nog een tweede prijs van 100 en derde prijs van 50 euro .
Je hebt nog tot 1 oktober 2022 om maximaal drie (digitale) foto’s in te sturen. Dit kan per e-mail naar: contact@ohwl.nl  

De info en voorwaarden lees je HIER.

Foto Mediaplein Altena.Net
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.