donderdag 6 mei 2021

Alles over De Bommelerwaard

Fietsende vrouw driemaal van de snelweg gehaald

3 april 2021 (door de redactie)

BOMMELERWAARD - Donderdag (1-4) omstreeks 17.15 uur kwamen bij de politie meerdere meldingen binnen dat er een fietser over de A2 bij Zaltbommel zou fietsen. Dat klopte. Agenten troffen een vrouw fietsend bij de afslag Zaltbommel.

Politiemensen begeleidden de vrouw daarop naar een veilige plek en gaven haar een bekeuring voor het fietsen op de snelweg. Maar daarmee was het niet klaar.

Levensgevaarlijk
Omstreeks 19.00 uur kreeg men opnieuw een melding van een fietser op de snelweg. Wederom werd dezelfde vrouw aangetroffen. De politie laat weten: 'We hebben haar weer begeleid naar een veilige plek en legden duidelijk uit dat haar actie levensgevaarlijk is. Wij waarschuwden ook dat haar fiets in beslag zou worden genomen als ze nogmaals over de snelweg zou fietsen.'

Derde maal
Omstreeks 20.45 uur werd de politie echter opnieuw gebeld over een mevrouw die fietste op de A2. Ditmaal werd zij van de snelweg gehaald door de melder en naar een veilige weg gebracht.

Straf
De fiets staat nu op het politiebureau. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt voor het veroorzaken van gevaar/hinder op de weg. De officier van justitie zal later een beslissing nemen over de straf.

Foto Basisteam de Waarden.

Lees meer over:

politie
Deel dit bericht met je vrienden!