vrijdag 19 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Elke Smulders als tweede op lijst Provinciale Staten

9 december 2022 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL / REGIO: In maart 2023 vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. De leden van D66 Gelderland brachten hun stem uit en kozen de definitieve kandidatenlijst. Een voor velen bekende naam op de lijst is Elke Smulders, fractievoorzitter van D66 Zaltbommel.

Nieuwkomer in de Statenpolitiek is Elke Smulders. Zij is de nummer twee op de kandidatenlijst en niet onbekend in de politiek. Zo is zij voor de tweede periode fractievoorzitter en raadslid, ‘Zij heeft een vernieuwende visie op de zorg en weet op creatieve wijze haar volksvertegenwoordigende rol in te vullen’. Aldus de partij.

Toekomst
'De Provinciale Staten trekt mij en ik voel mij bijzonder vereerd dat de leden mij op plek twee hebben gezet. De Provincie gaat over alles wat direct de toekomst van onze kinderen raakt. Een gezonde leefomgeving, de aarde een beetje beter achter laten en de juiste kansen voor iedereen in Gelderland. Daar wil ik een bijdrage aanleveren’, aldus een enthousiaste Smulders.

Mix 
‘We gaan de verkiezingen in met een divers en enthousiast team. Er is een goede mix van ervaring en nieuw talent. Ik heb alle vertrouwen dat we met dit team de mouwen kunnen opstropen voor Gelderland”, aldus Stan Hellegers, lijsttrekker voor D66 Gelderland.

Zie ook:

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.