dinsdag 28 november 2023

Alles over de Bommelerwaard

De sfeer was uitstekend en het eten meer dan prima.

“EET met je hart” schuift heerlijk aan bij Jeszebels

17 november 2023 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Op 1 november ging, voor de elfde keer, de “EET met je hart” campagne van start. Onder het motto: samen tegen eenzaamheid. En wat is er mooier om je geluk te delen tijdens een gezellig etentje bij een “EET met je hart” restaurant of foodondernemer. Samen eten verveelt immers nooit.

Zo werd een saaie, grijze dondermiddag (16-11) ‘een middag met een gouden randje’. Aldus één van de aanwezige ouderen aan de stamtafel bij Bistro Jeszebels aan de Waterstraat.

Heerlijk gegeten
Stichting Met je hart Bommelerwaard doet verslag van de geslaagde middag. ‘Terwijl het buiten grijs was, was het binnen sfeervol en gezellig. Er werd weer volop gelachen, gekletst en last but not least: heerlijk gegeten.’

Ook stond men deze middag stil bij de “EET met je hart” campagne die overigens nog loopt tot 17 december. Bistro Jeszebels draagt hier ook een steentje aan bij. 

Frans
In het etablissement worden klassieke, makkelijke Franse gerechten geserveerd en kunnen gasten genieten van Franse wijnen èn Franse muziek. In het weekend is er lunch met baguettes, salade en gegratineerde uiensoep. Zo is er zondag is er een NO WASTE MENU een vijf-kleine-gangen-menu. Voor de kinderen is er een uitgebreide kinderkaart in het thema Jip & Janneke.

Geluk delen
Wie mee wil doen aan de campagne, deelt geluk door 1 euro bovenop de tafelrekening te betalen. ‘Zo kunnen wij nog vele waardevolle ontmoetingen organiseren voor eenzame ouderen in de Bommelerwaard!’ Aldus Stichting Met je hart Bommelerwaard.

Foto Stichting Met je hart Bommelerwaard.

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.