vrijdag 29 maart 2024

Alles over de Bommelerwaard

Kinderen kunnen zo vaak meedoen als ze willen...

De zomer bruist in de Bommelerwaard

2 juli 2020 (door BommelerwaardNet)

BOMMELERWAARD - Deze zomervakantie is er in de Bommelerwaard genoeg te doen voor kinderen. Het Spel&-team biedt samen met verschillende partijen een uitgebreid zomerprogramma. Kinderen kunnen kiezen uit sport, spel, dans, de natuur in, of verschillende kunstzinnige activiteiten. Het gaat om losse workshops binnen en buiten die één tot drie uur duren. Kinderen kunnen zo vaak meedoen als ze willen.

Cultuurcoach Evelien Baudoin: 'Ze kunnen uit een ruim aanbod kiezen, vooral in de eerste en laatste week van de vakantie. Ga je tekenen in de natuur, geconcentreerd aan de gang met origami, op dwaalavontuur met picknick of fanatiek mee doen met meidenvoetbal? Gelukkig is er de andere weken ook genoeg te doen: Spel& gaat de hele vakantie op tour langs alle kernen in de Bommelerwaard met allerlei buitenspelen. En elke woensdag kun je dansen in de muziektent van Zaltbommel. Wil je lekker creatief aan de gang, dan kun je terecht in Hurwenen, Kerkwijk, Gameren, Zaltbommel en de Westelijke Bommelerwaard.'

Meedoen
Om mee te doen schrijf je in via www.sjorssportief.nl. Alle ouders kennen inmiddels deze website waarop het hele schooljaar voor basisschoolkinderen activiteiten te vinden zijn. Het is voor kinderen makkelijk om zo kennis te maken met de vele clubs in de Bommelerwaard. Maar ook de verenigingen zijn tevreden over het gebruikersgemak van de website en de positieve aandacht die het ze oplevert.

Binnenkort wordt bovengenoemde website uitgebreid en verbeterd.

Foto Tekenschool Bommelerwaard

Lees meer over:

spel sportactiviteiten
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.