zondag 26 juni 2022

Alles over de Bommelerwaard

Een online plek voor inwoners uit de Bommelerwaard.

De Waard van Bommel: een sociale stek

24 mei 2022 (door BommelerwaardNet)

BOMMELERWAARD - Een plek voor de Bommelerwaard waar mensen elkaar kunnen treffen en alledaagse dingen kunnen delen. Dat kan op De Waard van Bommel. Op Facebook werd voor dit doel een groep ingericht speciaal voor de inwoners uit de kernen van Zaltbommel en Maasdriel. Particulieren, scholen, verenigingen en stichtingen die iets kwijt willen, iets (of iemand) zoeken, of wat dan ook gaan naar De Waard van Bommel. De jongste service van Bommelerwaard.Net trekt inmiddels al veel leden uit de kernen van de twee gemeenten.

De Facebook-groep is een online marktplein waar je elkaar kunt treffen. Net als op een 'echt' plein komen mensen elkaar daar tegen en vertellen ze elkaar wat hen bezighoudt, wat hen opvalt. De Waard van Bommel is ook een plek waar je een oproep plaatst als je iets of iemand zoekt of vragen stelt als je iets wil weten en waar je dingen dingen ruilt of weggeeft.
Maar het is tevens een stek voor het delen van foto's, het werven van nieuwe leden voor je vereniging, een platform waarop je evenementen bekend maakt, waar je netwerkt en meer ...

De redactie van Bommelerwaard.Net laat weten: 'Vaste bezoeker worden van dit plein is gratis en eenvoudig. Op dit plein is het gezellig en leuk. En blijft het natuurlijk beschaafd. Allemaal logisch. Wees welkom!'

Ondernemers
De Waard van Bommel is opgezet voor particulieren, scholen, stichtingen, verenigingen en kerkgenootschappen. Voor zakelijk commerciële uitingen gaan ondernemers naar Bommelerwaard.Net. Lokaal betrokken en met Altena.Net sterk in de streek. 

  • Volg Bommelerwaard.Net op Facebook: www.Facebook.com/BommelerwaardNet
  • volg Bommelerwaard.Net op Twitter: @BommelerwaardN
Foto Bommelerwaard.Net artwork.

Lees meer over:

Bommelerwaard
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.