maandag 15 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

De Haas Mediaproducties zoekt figuranten

16 februari 2024 (door Redactie)

WIJK EN AALBURG / ZALTBOMMEL: De Haas Mediadiaproducties is op zoek naar figuranten voor de documentairefilm De Verborgen Eenzaamheid.

Thema’s die in de film aan de orde komen zijn onder andere emotionele verwaarlozing, mishandeling, verslaving, eetstoornis, pesten, suïcidale gedachten en afwijzing/trauma als gevolg van heftige (rouw) verliezen. De Haas heeft veel van deze dingen in zijn eigen leven ervaren. Dit wil hij delen met lotgenoten, hulpverleners, hun cliënten en andere belangstellenden.

Figuranten
Voor deze film zoekt het productiebedrijf van Ruud de Haas uit Rijswijk zowel mannelijke als vrouwelijke figuranten. 

De draaidagen en locaties zijn

Wijk en Aalburg
Op dinsdagavond 27 februari wordt er gedraaid in Wijk en Aalburg van 19.00 uur bij het Willem van Oranje College. Voor deze draaidag worden enkel figuranten gezocht tussen de 18 en 40 jaar.

Zaltbommel
Op maandag 18 maart is er een filmdag in Zaltbommel. Deze loopt van van 10.00 uur tot 23.00 uur. De opnames worden op verschillende locaties gedraaid,, waaronder de Waalkade. 

Den Bosch
Op dinsdagavond 19 maart trekt het filmgezelschap naar Den Bosch en wel van 19·00 uur tot 23.00 uur bij de Verkadefabfriek, althans in de nabije omgeving.

Info en aanmelden
info@dehaasmediaproducties.nl

Foto ter illustratie.

Zie ook:

Lees meer over:

Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.