woensdag 24 juli 2024

Alles over de Bommelerwaard

De politie kon de man snel in de kraag vatten.

Dader overval op Burgerking (A2) gepakt in Wijk en Aalburg

23 juli 2021 (door BommelerwaardNet)

BRUCHEM / WIJK EN AALBURG - Vrijdagmorgen (23-7) is een overval gepleegd bij Burgerking aan de A2 bij Bruchem. Wat er buit gemaakt werd, is niet bekend.

De politie zat er bovenop en was op zoek naar een gewapende man met bivakmuts. De verdachte reed weg in een beige auto met een Pools kenteken in de richting Hedel. Het publiek werd gevraagd te reageren via 112 als de auto gesignaleerd zou worden.

Getuigen hadden gezien dat de dader was gevlucht en konden een goed signalement geven van de dader en de vluchtauto. Met meerdere eenheden (inclusief de politieheli) werd in de omgeving uitgekeken naar de dader en met succes. 

Snelle aanhouding
Later op de dag werd de verdachte inwoner uit Den Bosch aangehouden in Wijk en Aalburg. De politie liet weten: 'We hebben zojuist een man aangehouden in Wijk en Aalburg. Hij wordt verdacht van de overval op Burgerking aan de A2. De gestolen buit en het wapen is ook aangetroffen.'

De auto werd eveneens in beslag genomen voor nader onderzoek. De politie na afloop: 'Iedereen bedankt voor delen/meekijken.'

Foto archief ter illustratie.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.