woensdag 24 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

(vlnr) Roel Reedijk, Liesbeth Faas, Daniëlle Vlasman en Tom van Engelen.

D66 Maasdriel klaar voor verkiezingen met ‘dijk van een team’

30 november 2021 (door BommelerwaardNet)

MAASDRIEL - D66 Maasdriel heeft de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 bekendgemaakt. Het werd een mix van oude bekenden en frisse gezichten. Het is volgens de partij 'een dijk van een team’.

De Hedelse Tom van Engelen is opnieuw lijsttrekker. Hij is het huidige raadslid in Maasdriel. Naast hem staan de burgercommissieleden Roel Reedijk uit Hurwenen en Liesbeth Faas uit Hedel. De reguliere achterbanleden Leo van der Holst uit Kerkdriel en Daniëlle Vlasman uit Rossum maken de top vijf compleet. Direct gevolgd door Arjan Boon (Kerkdriel) en Anna UitdeHaag (Heerewaarden) op plaats zes en zeven.

Bestuurskunde
Met een tweede positie op de lijst voor Roel Reedijk (21 jaar) kiest D66 voor een jeugdig perspectief op de besluiten waarover de partij in de gemeente Maasdriel meepraat. Reedijk (21) vertegenwoordigt de jongere generatie. Kort na zijn achttiende verjaardag sloot de student Bestuurskunde aan bij D66 Maasdriel. Begin 2021 werd hij vast burgerlid voor de Commissie Ruimte.

Sociaal gezicht
Liesbeth Faas (37) is het sociale gezicht van D66. Sinds 2018 is zij het vaste burgerlid in de commissie Samenleving & Financiën. Samen met achterbanleden organiseerde zij meerdere Vrouwenavonden met diverse thema’s als mantelzorg en veiligheid.

Foto D66 Bommelerwaard.

Lees meer over:

politiek Maasdriel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.