dinsdag 19 januari 2021

Alles over De Bommelerwaard

De woning ging volledig in vlammen op.

Crowdfunding voor Hedelse broers na woningbrand

29 november 2020 (door de redactie)

HEDEL - Yvette van Kampen is een crowdfunding gestart voor de broers uit Hedel die bij de brand in de nacht van dinsdag op woensdag (25-11) hun huis in vlammen zagen opgaan. In een poging aan het vuur te ontkomen, sprongen ze uit het raam. Een van hen raakte zwaar gewond. Yvette en haar man Sjoerd trekken zich het lot aan van de Hedelse broers, hun vrienden, en zijn een sympathieke actie gestart. De oproep luidt als volgt

"Mijn naam is Yvette en ik begin deze actie samen met mijn man Sjoerd voor twee broers uit Hedel. Na een verschrikkelijke brand in de nacht van dinsdag 24 november op woensdag 25 november in hun woonhuis zijn de gebroeders alles kwijt geraakt. Beide zijn ternauwernood ontsnapt aan het noodlot door uit het raam te springen. De brand is zeer vermoedelijk aangestoken. Een van de broers raakte ernstig gewond en belandde in het ziekenhuis.

Actie
Wij als vrienden willen graag samen met iedereen die de broeders kennen en/of een warm hart toedragen een handje helpen met een nieuwe start. We hopen met deze actie bij te dragen aan de enorme kosten die de brand met zich meebrengt."

Inmiddels is er al 12.000 euro binnen. (update).

Wie de actie sil STEUNEN KLIKT hier...

Foto Stephan van Rooij.

Zie ook:

Lees meer over:

brand
Deel dit bericht met je vrienden!