dinsdag 23 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Crea-markt DES Hedel dit jaar opnieuw online

30 november 2021 (door BommelerwaardNet)

HEDEL - Muziekvereniging Door Eendracht Sterk (DES) uit Hedel organiseert ook dit jaar de bekende Crea-markt. Online welteverstaan. Dit doet de vereniging opnieuw omdat ook dit jaar de Coronamaatregelen roet in het eten gooien.

Tijdens het decemberconcert vorig jaar lanceerden enkele creatieve leden van de muziekvereniging de succesvolle DES crea-kraam. Op en rondom de kraam werden creaties verkocht die door de leden zelf waren gemaakt en waarvan de opbrengst naar de verengingskas gaat.

Van de baan
Ook dit jaar zat het in de planning om de DES crea-kraam op te tuigen met zelfgemaakte creaties. Corona zette echter opnieuw een streep door alle decemberactiviteiten die de vereniging op de planning had staan. Hiermee is ook de fysieke DES crea-kraam van de baan.

Zelfgemaakt
Maar de leden zitten niet bij de pakken neer en organiseerden dit jaar opnieuw de online versie van de DES crea-kraam, naar opzet identiek als de fysieke opzet. De online DES crea-kraam bevat zelfgemaakte items in een beperkte oplage. Dus wie wil, moet er snel bij zijn.

'Wij hopen dat er een item tussen zit dat mensen willen kopen en zo onze prachtige vereniging steunen.'

Lees meer over:

Hedel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.