zaterdag 19 juni 2021

Alles over de Bommelerwaard

Burgemeester Van Kooten sluit drugspand Alem
De sluiting moet een duidelijk signaal zijn richting de samenleving.

Burgemeester Van Kooten sluit drugspand Alem

1 juni 2021 (door BommelerwaardNet)

ALEM - Op dinsdag 1 juni is op last van burgemeester Van Kooten een pand aan ‘t Buske in Alem gesloten op grond van de Opiumwet. Op 12 februari 2021 trof de politie bij een inval een grote hoeveelheid harddrugs aan. Het pand is voor drie maanden gesloten. 

De aangetroffen chemicaliën testten positief op de aanwezigheid van methamfetamine (crystal meth). Gezien de ernst van voorgenoemde feiten heeft burgemeester Van Kooten, conform de Beleidsregel Bestuurlijke handhaving artikel 13b Opiumwet, gebruik gemaakt van zijn bevoegdheid om het pand te sluiten.

Veilig Maasdriel
Burgemeester Van Kooten: De aanwezigheid en het verhandelen van drugs levert ernstig gevaar op voor de leefomgeving van inwoners. Daar treden we dan ook hard tegen op. De sluiting moet een duidelijk signaal zijn richting de samenleving dat er in de gemeente Maasdriel geen plaats is voor dit soort criminele activiteiten. Ik roep inwoners op om verdachte situaties vooral te melden. Zo werken we samen aan een veilig Maasdriel.”

 

Melding maken

Het melden van verdachte situaties kan bij de politie via 0900-8844 of volledig anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Foto Bommelerwaard.net

Lees meer over:

Drugs
Deel dit bericht met je vrienden!