dinsdag 21 mei 2024

Alles over de Bommelerwaard

De loods in Velddriel is een jaar gesloten verklaard.

Burgemeester sluit drugspand in Velddriel

8 november 2023 (door BommelerwaardNet)

VELDDRIEL - Woensdag (8-11) werd op last van burgemeester Geurts een pand aan de Oude Weistraat in Velddriel gesloten op grond van de Opiumwet.

In twee ruimten van een loods werd bij een inval een actieve hennepstekkerij aangetroffen. Gezien de ernst van voorgenoemde feiten maakte Geurts, conform de Beleidsregel Bestuurlijke handhaving artikel 13b Opiumwet, gebruik van zijn bevoegdheid om het pand te sluiten.

De loods is voor één jaar gesloten.

Burgemeester Geurts: “Om criminele activiteiten op te kunnen sporen zijn meldingen cruciaal. Naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem, is deze hennepstekkerij aan het licht gekomen. Ik roep inwoners dan ook op om verdachte situaties vooral te melden. Dat kan bij de politie via 0900-8844 of volledig anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Zo werken we samen aan een veilig Maasdriel.”

Meld Misdaad Anoniem
De aanwezigheid en het verhandelen van drugs levert ernstig gevaar op voor de openbare orde en veiligheid en verstoort het woon- en leefklimaat van inwoners. De sluiting moet een duidelijk signaal zijn richting de samenleving dat er in de gemeente Maasdriel geen plaats is voor dit soort criminele activiteiten.

Foto © Bommelerwaard.Net

Lees meer over:

Velddriel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.