vrijdag 19 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

'De verwachting is dat er richting de zomer meer mogelijk is.'

Burgemeester Maasdriel: 'Houd u aan de maatregelen!'

29 maart 2021 (door BommelerwaardNet)

MAASDRIEL - Burgemeester Hennie van Kooten van de gemeente Maasdriel richt zich in een open brief aan de inwoners: 'Houd u aan de maatregelen!'

Al ruim een jaar beheersen de coronamaatregelen uw en mijn dagelijks leven. Ons geduld werd de voorbije maanden behoorlijk op de proef gesteld. Waarschijnlijk heeft u er dan ook genoeg van. En daar heb ik begrip voor. We snakken allemaal naar versoepeling van de maatregelen. Naar een samenleving waarin we ons weer in alle vrijheid kunnen bewegen.

𝗠𝗮𝗮𝗿 𝘇𝗼 𝘃𝗲𝗿 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘄𝗲 𝗻𝗼𝗴 𝗻𝗶𝗲𝘁
Integendeel. Op dit moment neemt het aantal besmettingen weer toe. Net als het aantal ziekenhuisopnames. Ook in onze gemeente is er de laatste tijd een forse stijging van het aantal besmettingen zichtbaar. Daar is geen specifieke oorzaak voor aan te wijzen. Het lijkt erop dat steeds meer inwoners, jong en oud, zich minder goed aan de geldende maatregelen houden. Dat mogen we niet van elkaar accepteren, Maasdrielenaren. Daarom roep ik u op: Houd u aan de maatregelen. Zoals u dat ook tijdens de eerste en tweede golf zo goed deed. De verwachting is dat er richting de zomer meer mogelijk is, omdat dan een grote groep mensen is gevaccineerd. Tot die tijd blijven de maatregelen nodig om het virus samen onder controle te houden. Ik reken op u!

Henny van Kooten
burgemeester

Foto gemeente Maasdriel.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.