donderdag 22 februari 2024

Alles over de Bommelerwaard

Bijeenkomsten ouder-kind gaan van start in Rossum en Hedel

6 mei 2023 (door BommelerwaardNet)

HEDEL / ROSSUM: Samen leuke dingen doen, andere ouders ontmoeten en leren van elkaar. Wie benieuwd is, wordt uitgenodigd naar een van de kind-ouderbijeenkomsten te gaan in Hedel of Rossum. 

Deze bijeenkomsten zijn speciaal voor ouders samen met hun kinderen vanaf 6 maanden tot 2 jaar. Broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom. 

De bijeenkomsten vinden plaats op vrijdagochtend van 8:45 tot 10:30 uur en zijn gratis. Buurtsportcoach Alicia van Honk ontvangt jou en je kind(eren). Er is een bewegingsactiviteit en een fruitmomentje. 

Mensen hoeven zich niet aan te melden, men kan gewoon binnenlopen. De bijeenkomsten vinden plaats op een vrijdagochtend van 8:45 tot 10:30 uur en zijn gratis. Elke bijeenkomst is er ruimte voor twaalf ouders met hun kinderen. Gastvrouw is buurtsportcoach Alicia van Honk.

Locaties
De bijeenkomsten vinden plaats in Gelre’s End, Molendijk 1 in Hedel en bij de BSO De Ballebende, Hogeweg 39b in Rossum. (vooraan de straat een paal met gele bewegwijzering van de HSV de Fint). Na de zomervakantie zijn deze bijeenkomsten ook in Kerkdriel te bezoeken.

 

Kijk voor alle bijeenkomsten en informatie op maasdriel.nl/taal-en-bewegen.

Lees meer over:

Rossum Hedel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.