woensdag 24 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

'Wat een ontzettend mooi gebaar!!'

Bewoners Driesprong bedanken zorgmedewerkers

14 juli 2020 (door BommelerwaardNet)

KERKDRIEL - Dinsdag (14-7) was er een heugelijk moment voor de bewoners en zorgmedewerkers van de Driesprong van Kulturhus De Leyenstein. De medewerkers werden op bijzondere wijze bedankt voor hun inzet en inspanningen de achterliggende periode.

De afgelopen maanden waren zwaar voor de bewoners en familie. Het woonzorgcentrum had de deuren gesloten vanwege het Coronavirus.
De bewoners op de Driesprong zagen dat ook de zorgmedewerkers het zwaar hadden. Er kwamen veel zorgtaken bij die normaal door de familie werden opgepakt. Zoals de bewoners laten weten: 'De boodschappen werden aan de deur afgegeven, de vuile moest verzameld worden, de schone was weer in de kasten.'

Verrassing
De bewoners hadden begrip voor en leefden mee met de zorgmedewerkers. Daarom staken zij de koppen bij elkaar en bedachten een plan. Ze haalden geld op onder elkaar en regelden een bijzonder cadeau. 

Dinsdag was de overhandiging en onthulling. Vanuit dankaarheid kregen de medewerkers een prachtig beeldje: "Met hart en ziel hebben jullie je voor ons ingezet".

Gebaar
Na de onthulling was er luid applaus en werd er geproost met champagne en lekkere hapjes. De medewerkers reageerden blij en verrast: 'Wat een ontzettend mooi gebaar!!'

Er was zoveel geld ingezameld dat van de rest ook nog een prachtige digitale klok werd gekocht.

Foto Kulturhus De Leyenstein.

Lees meer over:

Kulturhus de Leyenstein
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.