vrijdag 19 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Boerenboodschappen doen kan nog steeds, nu uit een groter assortiment.

BestelBoer verder als Puur Bommelerwaards met meer boerenboodschappen

5 januari 2022 (door BommelerwaardNet)

BOMMELERWAARD - 'Haal je maal lokaal. Bij de boer.' In het voorjaar van 2021 sloegen lokale boeren de handen ineen en werd het initiatief BestelBoer Bommelerwaard geboren. Op een makkelijke manier brachten zij de afgelopen maanden lokale producten dichter bij de inwoners. Dat smaakte al snel naar meer. En toch is er niu een verandering ...

Boeren sloten zich na de start al snel aan, het aanbod en de variatie aan producten groeide. Velen deden met gemak en plezier hun lokale boodschappen. Per 1 januari werd de dienstverlening verder verbeterd en slaan BestelBoer Bommelerwaard en Puur Betuws de handen ineen voor meer slagkracht.

De naam verandert daarmee ook in Puur Bommelerwaards en liefhebbers van lokaal en eerlijk eten kunnen hun boerenboodschappen voortaan doen via puurbommelerwaards.nl. De keuze aan producten wordt met die overgang ook groter. Bestellingen van 50 euro of meer aan boodschappen worden gratis thuisbezorgd op woens- en vrijdagen in de Bommelerwaard, Betuwe en het Land van Maas en Waal.

Ophalen
Bij de boer zelf ophalen kan ook. In plaats van eens in de week, kan dat via Puur Bommelerwaards zelfs. Het aantal pick-up points, die verspreid liggen over de Bommelerwaard, blijft gelijk. Ook blijft Puur Bommelerwaards zorgen voor (h)eerlijke producten: een divers assortiment aan vlees(waren), groente, zuivel, eieren, delicatessen en meer. Bestellen is - en blijft - onveranderd: makkelijk.

 

Foto archief ter illustratie.

Zie ook:

Lees meer over:

Bommelerwaard
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.