vrijdag 19 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Loco-burgemeester Bragt (links) laat zich informeren

Beleveniswoning leert je waar rookmelders thuishoren

27 oktober 2021 (door BommelerwaardNet)

ZAKTBOMMEL - Adrie Bragt nam, als Locoburgemeester, woensdag (27-10) een kijkje bij de beleveniswoning van Veiligheidsregio Gelderland-Zuid in Zaltbommel. Deze stond op het parkeerterrein van de Gamma. 
 
De beleveniswoning is een container die is ingericht als interactief woonhuis waar je meer leert over brandveiligheid en het voorkomen van brandgevaarlijke situaties. In het huis van de familie Van der Werff leer je waar je rookmelders op kunt hangen, hoeveel er nodig zijn en wanneer ze vervangen moeten worden. 

Vragen
In de speciale beleveniswoning van de brandweer leer je dus meer over brandveiligheid en het voorkomen van brandgevaarlijke situaties. Er zijn mensen van de brandweer aanwezig die vragen kunnen beantwoorden.

Locaties
In Zaltbommel staat de beleveniswoning op woensdag 27 oktober van 14.00 tot 16.00 uur op de parkeerplaats van de Gamma in Zaltbommel (Van Heemstraweg-Oost 10). In Maasdriel kunt u de beleveniswoning op donderdag 28 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur bezoeken bij de Hubo in Kerkdriel (Industriestraat 3).
 

Foto gemeente Zaltbommel

Lees meer over:

Kerkdriel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.