dinsdag 7 juli 2020

Alles over De Bommelerwaard

Bart Teunis vindt het geweldig om voor veel mensen te mogen spelen.

Bart Tinus nieuwe keepertrainer eerste elftal

27 juni 2020 (door de redactie)

ZALTBOMMEL - Met ingang van het seizoen 2020-2021 is Bart Tinus keepertrainer bij het eerste elftal van N.I.V.O.- Sparta uit Zaltbommel.

Tinus is 34 jaar en was het afgelopen seizoen actief als eerste elftalkeeper van Voetbalvereniging Una uit Zeelst. Una komt uit in de top van het amateurvoetbal en speelt momenteel derde divisie landelijk.

Ervaring
De nieuwe trainer heeft een verleden als keeper bij clubs als FC Den Bosch, JVC Cuijk, SV Spakenburg, Una en OJC Rosmalen. Als keeper deed hij veel ervaring op en werd met het eerste elftal van OJC Rosmalen kampioen van de hoofdklasse.

Bart Teunis vindt het geweldig om voor veel mensen te mogen spelen en daarom is de amateurderby van Nederland Spakenburg- IJsselmeervogels ook een absoluut hoogtepunt in zijn carrière. Maar liefst 9.000 toeschouwers in een wedstrijd die destijds met 2-1 gewonnen werd.

In al die jaren werkte hij eveneens met vele goede keeperstrainers zoals Jan van Grinsven ( FC Den Bosch) en Harald Wapenaar ( onder andere FC Utrecht, Udinese, Portsmouth, Vitesse en Sparta Rotterdam). 'Nu is het tijd om zijn eigen visie over te brengen op de jeugd en senioren keepers. Hij heeft er dan ook veel zin in om bij ons aan de slag te gaan!', laat N.I.V.O.-Sparte enthousiast weten.

 

 

 

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

sport
Deel dit bericht met je vrienden!