dinsdag 23 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

‘De bedrijven zijn een voorbeeld voor anderen.’

Arbor Houtproducties en Plameco Plafonds winnen All-in Werkgeversprijs

4 juli 2022 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Arbor Houtproducties en Plameco Plafonds ontvingen donderdag (30-6) een All-In Werkgeversprijs. Zij kregen deze uit handen van Karima Bouchtaoui, wethouder van de gemeente Zaltbommel. Deze ondernemers ontvingen de prijs voor hun inclusieve werkgeverschap.

Plameco Plafonds won de All-in Werkgeversprijs PrO omdat zij jongeren uit het Praktijkonderwijs en Voorgezet Speciaal Onderwijs een kans geven. Bouchtaoui is trots op beide bedrijven “Deze ondernemers nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid doordat zij mensen met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun bedrijf. Ze zijn bereid een extra stap te zetten om mensen die meer begeleiding nodig hebben verder te helpen met een volwaardige plek op de werkvloer en in onze samenleving. Ze zijn hiermee een voorbeeld voor andere bedrijven. Ik ben ontzettend trots dat in onze gemeente twee bedrijven deze prijs gewonnen hebben.”

Organisatie
WerkgeversServicepunt Rivierenland heeft, in opdracht van VNO-NCW Rivierenland (banenafspraak 100.000 banen) en RW-POA Rivierenland, dit feestelijke moment georganiseerd.

Foto gemeente Zaltbommel.

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.