donderdag 22 februari 2024

Alles over de Bommelerwaard

Wie vanuit Ammerzoden komt, krijgt de gebouwen in het blikveld.

Antwoord op vragen rond 'grote gebouwen' Slijkwell blijft uit

28 januari 2022 (door BommelerwaardNet)

SLIJKWELL - D66 Maasdriel stelde, bij monde van Tom van Engelen, recentelijke vragen over de bouwwerken die aan de Slijkwellsedijk verrijzen. De gebouwen zijn opmerkelijk groot en het heeft er schijn van dat deze meer dan alleen een bedrijfsmatig doel dienen. Mogelijk zouden de gebouwen ingezet worden voor huisvesting van arbeidsmigranten. 'Is het uitgangspunt nu wonen of werken bij de twee enorme gebouwen in buurtschap Slijkwell', vroeg de partij zich af. Het eerdere artikel over de bouwwerken leidde tot heel veel reacties uit de regio.

Van Engelen gaf op social media een update over de vragen die hij namens zijn partij stelde over die bouwwerken in buurtschap Slijkwell. De beantwoording van de vragen is vertraagd. 'Dat is kennelijk door "technische problemen tussen Omgevingsdienst Rivierenland en de gemeente"', laat de fractievoorzitter weten. Daardoor komt de beantwoording pas op 8 februari in het college aan de orde.

Jammer
Van Engelen: 'Dat is bijzonder jammer, want eventueel hadden de vragen besproken kunnen worden in de commissie Samenleving en Financiën (S&F) van 1 februari. Ik heb aanvullende vragen die ik sowieso ga stellen. Mensen in de buurt zijn erg met deze casus bezig. Krijg ook regelmatig updates (van mensen) met fotomateriaal.'

Wordt vervolgd dus.

Foto boven en onder Bommelerwaard.net.

Zie ook:

Lees meer over:

Slijkwell
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.