vrijdag 29 maart 2024

Alles over de Bommelerwaard

Op een leuke manier kennismaken met sporten en activiteiten...

Al bijna 1800 inschrijvingen voor ‘Sjors’-activiteiten in Bommelerwaard

9 november 2020 (door BommelerwaardNet)

BOMMELERWAARD - Er zijn al bijna 1800 inschrijvingen voor ‘Sjors’-activiteiten in de Bommelerwaard. Het stimuleringsproject laat kinderen kennis maken met sport en cultuur.

Alle basisschoolkinderen in de Bommelerwaard ontvangen aan het begin van het jaar het Sjorsboekje met een overzicht van sportieve en creatieve activiteiten. Meedoen kan het hele schooljaar door en is vaak gratis.

De activiteiten worden aangeboden door diverse verenigingen in de Bommelerwaard. Kinderen kunnen zo kennis maken met duiken in Kerkdriel, tekenen in Hurwenen, struinen rondom Loevestein of zeilen bij de zeeverkenners in Zaltbommel. 

Inschrijven
Via de website www.bommelerwaardbeweegt.nl kunnen kinderen zich inschrijven voor de proeflessen die worden aangeboden. Iedereen, jongere, volwassene of senior kan op één website rondneuzen naar activiteiten en clubs in de eigen buurt.

Welzijn Bommelerwaard is namens de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel de beheerder van genoemde website. 'Wilt u via de website inschrijven voor een activiteit maar vindt u dat lastig? Dan kan Welzijn Bommelerwaard daar bij helpen. Elke vrijdagmiddag van twee tot vier uur is hiervoor inloopspreekuur op het kantoor, Van Heemstraweg-west 11-A Zaltbommel.'

Aanbieder
Wie als aanbieder van sportieve en culturele activiteiten ook op de website wil staan, registreert zich als aanbieder of neemt contact op met Evelien Baudoin via ebaudoin@welzijnbommelerwaard.nl of bel met 06-53497635.
   

Foto Welzijn Bommelerwaard.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.