dinsdag 21 mei 2024

Alles over de Bommelerwaard

Vrijwilligers zijn al weken bezig met schuren, verven en meer.

Aftellen voor opening van Aanloop De Steiger

13 oktober 2023 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - De opening van het burgerinitiatief Aanloop De Steiger komt steeds dichterbij. Dat feestelijke moment wordt voltrokken tijdens het tienjarig jubileum van Pand 9 op zaterdag 28 oktober. Samen met alle gebruikers van Pand 9 aan de Van Heemstraweg 9 wordt dat ongetwijfeld een mooie dag.

Aanloop De Steiger zelf is klaar. De keuken is geplaatst, de vloer ligt erin en de wanden zijn geschilderd. Ook de nieuwe website is inmiddels online: www.desteiger.org. De komende periode werkt een flink klusteam nog door aan de inrichting van De Steiger. Met plantenbakken, lampen, tafels, stoelen en nog veel meer. De sfeer blijft goed en de beweging wordt groter.

Enthousiast
Een club enthousiaste klusvrijwilligers haakte aan bij Aanloop de Steiger. Jong en oud 'doet en ontmoet' op de kluszaterdagen. De nieuwe ruimte wordt ingericht met tweedehands meubels van Kringloop De Spullewaard. De klusvrijwilligers zijn al weken druk met repareren, schuren en verven. Alle zeilen worden nog even bijgezet om vanaf zaterdag 28 oktober de bezoekers een gezellige plek te bieden voor een kop koffie, een praatje en leuke activiteiten.

Welkom
Vanaf dat moment is iedereen dus welkom in De Steiger. We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. 'Onze geweldige gastvrouwen en -heren staan klaar om je te ontvangen. Namens alle Steigeraars, tot dan!'

Gebruikers
Pand 9 biedt meer gebruikers onderdak, zoals zoals Kringloopwinkel De Spullewaard, de Voedselbank, kunstenaars, Kerk met Passie, het Repair Café, het Soepproject, het jongerenwerk (Buurtzorg Jong), het Buurtteam, de Stichting Welzijn Bommelerwaard, Prezzent, De Parasol en Humanitas.

Foto Aanloop De Steiger.

Lees meer over:

Zaltbommel Aanloop De Steiger
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.