zaterdag 20 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Adviesplein Maasdriel in oktober open

23 juli 2022 (door BommelerwaardNet)

MAASDRIEL - Meeste stemmen gelden. Dat ging ook op bij de keus voor de naam van de adviespleinen in de gemeente Maasdriel. De meeste stemmen gingen naar ‘Adviesplein ons Maasdriel’, maar dan zonder het woord ‘ons’. De nieuwe naam is daarom Adviesplein Maasdriel. Begin oktober opent wethouder Sørensen officieel de adviespleinen in Gelre’s End en De Leyenstein.

Wethouder Sørensen: 'Bij de adviespleinen kunnen mensen vanaf oktober terecht voor al hun vragen over hulp en ondersteuning thuis, opvoeding of zorgen om hun kind, eenzaamheid, inkomen en schulden of bijvoorbeeld omdat iemand  graag vrijwilligerswerk wil doen. Wij organiseren een open inloop op twee locaties in Maasdriel. Bij Gelre’s End doen we dat samen met Welzijn Bommelerwaard. Natuurlijk blijven de andere manieren om met de gemeente in contact te komen ook gewoon bestaan. Met deze nieuwe manier van werken willen we inwoners sneller en beter helpen en de samenwerking met onze partners versterken.'

Proefdraaien
Vanaf 1 juli werken de consulenten van het gemeentelijke gebiedsteam vanuit Gelre’s End en/of De Leyenstein. Zij kunnen dan alvast ervaring opdoen op deze locatie om zo in oktober goed voorbereid van start te gaan. In de proefperiode van juli tot oktober kunnen inwoners alleen op uitnodiging bij de adviespleinen terecht.

Foto Bommelerwaard.Net

Zie ook:

Lees meer over:

Maasdriel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.