maandag 6 december 2021

Alles over de Bommelerwaard

Radio OkeFM heeft een leuke hobby voor je!

Actualiteitenrubriek Oké Magazine zoekt redacteurs

1 december 2021 (door BommelerwaardNet)

BOMMELERWAARD - De programmamakers van Oké Magazine zoeken twee redacteurs. Het live radioprogramma bespreekt op woensdagavonden de actualiteit en politiek in de Bommelerwaard. Ter ondersteuning van de wekelijkse uitzendingen zijn extra 'handjes' nodig. Het gaat om vrijwillige functies in een leuk team bij een mooie omroep.

Oké Magazine maakte bij Oké Fm, de streekomroep voor de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel, inmiddels ruim 200 live-uitzendingen. Iedere week gaan de programmamakers in op de actualiteit. Dat zijn zeker politieke onderwerpen, maar ook sociaal-maatschappelijke of culturele items staan in het draaiboek. Interviews gaan telefonisch of mensen komen naar de studio.

Profiel
De redacteurs ondersteunen de programmamakers bij de inhoud van het programma. Het is daarom wel heel prettig als je redelijk tot goed op de hoogte bent van wat er speelt in de streek. De nieuwe teamleden dragen actuele onderwerpen aan, maken afspraken voor interviews en werken het draaiboek uit. En omdat je samen bent, kun je elkaar ook afwisselen.
Die nieuwe collega's zijn bij voorkeur woonachtig in de Bommelerwaard, zijn communicatief sterk, taalvaardig, proactief en hebben een klik met radio. Leeftijd, geslacht of een specifieke opleiding zijn niet van belang voor deze leuke hobby. Enthousiasme wel. Breng jij dan ook nog een eigen netwerk van contacten mee, dan is dat heel erg prettig... 

Studio
Als de Coronasituatie dat weer toestaat, zijn de redacteurs ook tijdens de uitzendingen in de radiostudio meer dan welkom. Er zijn altijd ondersteunende werkzaamheden te doen tijdens het live programma.

Reageren
Lijkt dit je wat, voel je iets voor een nieuwe hobby, neem dan contact op met de programmamakers via infobox@bommelerwaard.net. Zij nemen dan contact met je op voor een nadere kennismaking. 

Bommelerwaard.Net is mediapartner van Oké FM.

Foto archieffoto ter illustratie.

Lees meer over:

Oke magazine Bommelerwaard
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.