zondag 26 juni 2022

Alles over de Bommelerwaard

Acht bedrijven aan de slag met innovatieprogramma duurzaamheid

27 mei 2022 (door BommelerwaardNet)

BOMMELERWAARD - Acht ondernemingen uit regio Rivierenland zijn geselecteerd om in een intensief programma van de RES FruitDelta Rivierenland te werken aan het versneld op de markt brengen of verder laten groeien van hun duurzame innovatie of onderneming. Na een kickoff- en selectieweek vol workshops werden zij uit alle aanmeldingen gekozen als 'de meest kansrijke initiatieven'.

De geselecteerde ondernemingen gaan de komende maanden aan de slag onder begeleiding van verschillende coaches om hun bedrijf naar een volgende fase te brengen. RES FruitDelta Rivierenland hoopt hiermee de ontwikkeling van duurzame innovaties van burgercoöperaties, innovatieve MKB-bedrijven en familiebedrijven te ondersteunen en daarmee de doelstellingen en uitvoering van de regionale energiestrategie (RES) te versnellen.

Versnellen
Annemieke Spit, RES Fruitdelta Rivierenland: “Het wordt steeds urgenter om de energietransitie te versnellen. Hierbij is het belangrijk dat ook de burgercoöperaties, innovatieve MKB- en familiebedrijven uit de regio goed kunnen aanhaken. Want alleen met deze innovaties kunnen we onze doelen om een gezonde en duurzame regio te worden en CO2 te reduceren, behalen. Dat we nu met de Innovatieversneller hierbij ondersteuning kunnen bieden, is dan ook goed nieuws in deze tijden van transitie.”

Lees meer over:

Bommelerwaard
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.