woensdag 8 februari 2023

Alles over de Bommelerwaard

Vergroot ook uw online bekendheid.

Online groeien? Lokale nieuwssites helpen u verder!

27 december 2022 (door Altena.net - Redactie)

REGIO - Wat veel ondernemers (nog) niet weten is dat lokale nieuwssites, zoals de online pleinen van Altena.Net, ontzettend interessant zijn voor de websitepositie van ondernemers in Google. Lokaal adverteren én content bieden, helpt websites van bedrijven echt verder.

Lokale nieuwssites die content bieden, worden door zoekmachinegigant Google hoog gewaardeerd. Dát is weer bijzonder prettig voor adverteerders op Altena.Net. Websitelinks die daar staan, krijgen een extra boost van Google. Niet enkel banners, met name advertorials zijn interessant. Natuurlijk vanwege het grote bereik van lokale klanten, maar een wervende tekst biedt interessante content. Diezelfde lokale bezoeker leest wie de adverteerder is en wat hij zijn (potentiële) klanten te bieden heeft. In de tekst opgenomen links worden door Google bovendien extra gewaardeerd.

Internetmarketingbureau HV Media uit Veen vertelt in een interessante blog over de belangrijkheid van lokale nieuwssites voor lokale ondernemers en hun online vindbaarheid: 'Lokale nieuwswebsites zijn er in iedere regio, stad of dorp. Door de grote schat aan lokale informatie worden deze nieuwswebsites goed gewaardeerd door Google. Als lokale ondernemer kunt u hiervan profiteren. Met ludieke acties kunt u namelijk eenvoudig (en vaak gratis!) uw persberichten laten plaatsen op deze lokale nieuwswebsites. Zo bereikt u direct diverse lokale bezoekers, maar zal Google deze link ook waarderen, het geeft namelijk een extra waarde aan uw lokale online bekendheid. Los van persberichten is het vaak ook mogelijk om te adverteren op deze lokale nieuwswebsites. De kosten hiervan zijn vaak laag, maar het effect voor uw lokale SEO ligt zeer hoog.'

Naamsbekendheid en omzet
U ziet het... de online pleinen van Altena.Net helpen uw website dus echt verder... Niet enkel door een groot lokaal bereik, maar ook door boeiende content. Geloof ons niet, geloof Google. Wie werken wil aan zichtbaarheid, naamsbekendheid en omzet, aan lokale zoekmachineoptimalisatie én lokale vindbaarheid, gaat in zee met Mediaplein Altena.Net.

Infomeer gerust eens wat wij voor u kunnen betekenen: online, maar ook offline en on paper.

Meer weten over lokale SEO?

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.