zaterdag 28 mei 2022

Alles over de Bommelerwaard

Bokkensprongen
01
okt

Bokkensprongen

2.1 miljoen euro voor het beëindigen van 'het houden van' geiten aan de Kooiweg in Brakel? 

Iedere euro kunnen we maar één keer uitgeven, dat geldt ook voor de gemeente Zaltbommel. 
Het CDA staat voor een verantwoorde oplossing van de situatie met de geiten in Brakel. Een oplossing die recht doet aan het mogelijke gezondheidsrisico in relatie tot de ontwikkeling van een MFA en de fouten die door de gemeente gemaakt zijn bij deze geitenhouder. 

Het voorstel van 2.1 miljoen euro is smijten met geld! Een onverantwoorde uitgave van gemeenschapsgeld, voor een risico dat nog niet zeker is; daar kunnen wij niet mee instemmen! 

Laat u niks wijsmaken: het uitblijven van een MFA komt niet door de geitenboer! Een zak met uw geld verandert daarin niks.
Het CDA is voor een snelle realisatie van een MFA en dan wordt het hoog tijd dat het college echt aan de gang gaat met plannen maken. 

2.1 miljoen euro is geen investering in Brakel, maar onnodig weggooien van teveel gemeenschapsgeld. Het MFA verdient meer dan dit soort smoesjes. 

Tweeëneenhalf jaar nadat de gemeenteraad om het uitwerken van oplossingen heeft gevraagd, is het enige wat er ligt een deal die niet te verantwoorden is, niet doordacht en zonder onderbouwing. Wij zijn zwaar teleurgesteld dat we daardoor nog steeds geen oplossing hebben! 

Hein de Kort
CDA Zaltbommel

 

Lees ook
CDA de straat op over MFA Brakel

Deel dit bericht met je vrienden!