zaterdag 22 juni 2024

Alles over de Bommelerwaard

Verkeersopfriscursus voor senioren (twee dagen)

Verkeersopfriscursus voor senioren (twee dagen)

14 juni 2024
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

ZUILICHEM - Veilig Verkeer Nederland (VVN) Zaltbommel - Bommelerwaard organiseert, in samenwerking met de gemeente Zaltbommel, een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder van de gemeente Zaltbommel.

In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe typen vervoers-middelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels gekomen en zijn verkeers-situaties ingewikkelder geworden. Denk daarbij aan kruispunten, turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enzovoorts.

Senioren worden onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van VVN bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, waardoor senioren langer mobiel blijven en ook in de toekomst veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen.

De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Zaltbommel en in opdracht van de provincie Gelderland en vindt plaats op:

  • vrijdag, 14 juni 2024 van 14.00 - 16.00 uur en op
  • vrijdag, 28 juni 2024 van 14.00 - 16.00 uur

bij Dorpshuis Den Ham Zuilichem, Burgemeester Hobolaan 1B, 5305 CP Zuilichem
U wordt op beide dagen verwacht.

Neem gerust uw buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mee, mits deze vooraf is aangemeld. Deelname is gratis.

Aanmelden
Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN u direct aan te melden via de website vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Op-friscursus Zaltbommel. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer.
Bel voor meer informatie naar: 088 – 524 89 22.

(Foto aangeleverd.)

Info

Organisator:

Telefoon:

E-mailadres:

VVN Bommelerwaard

088 – 524 89 22

steunpuntoost@vvn.nl
Deel dit bericht met je vrienden!