woensdag 8 februari 2023

Alles over de Bommelerwaard

Teskesdurper optocht met kidz-pleinfeest

Teskesdurper optocht met kidz-pleinfeest

20 februari 2023
Van 13:00 uur tot en met 23:00 uur

KERKDRIEL - 𝐃𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐝𝐞 𝐓𝐞𝐬𝐤𝐞𝐬𝐝𝐮𝐫𝐩𝐞𝐫 𝐊𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐨𝐩𝐭𝐨𝐜𝐡𝐭 𝐦𝐞𝐭 𝐧𝐚 𝐚𝐟𝐥𝐨𝐨𝐩 𝐡𝐞𝐭 𝐊𝐢𝐝𝐳-𝐩𝐥𝐞𝐢𝐧𝐟𝐞𝐞𝐬𝐭.  

Een optocht speciaal voor de kinderen tot en met groep 8 van de basisschool. Het reglement voor de kinderoptocht is versoepeld. De organisatie staat, in overleg, gemotoriseerde voertuigen en muziekinstallaties toe vanaf dit jaar. Dit geeft meer mogelijkheden om uit te pakken! Ook nieuw dit jaar is het pleinfeest voor de deelnemende kidz.

De Teskesdurper kinder optocht gaat dit jaar op maandag 20 februari 2022 om 13.00u van start. Het startnummer is vanaf 11.30u af te halen in de Teskesdurper Feesttent, dat is ook de startlocatie van de optocht. 

Om 13.00u start de optocht langs de vertrouwde route (rondje om de Leijensteijn). De Jeugdraad en dansmariekes zullen voorop rijden met hun raadskar. De optocht finisht op het plein, bij het terras van de Teskesdurper feesttent. Op het plein start dan de eerste editie van het Kids-pleinfeest 2023!

Heb je nu al zin? Schrijf je dan in op www.teskesdurp.nl, en zorg dat jouw ouders samen met je groepje gaat bouwen zodat je mee kunt doen aan de optocht! 

Heb je vragen over de organisatie? Mail dan naar kindercarnaval@teskesdurp.nl

klik hier voor de agenda,

Info

Organisator:

Adres:

Plaats:

E-mailadres:

Website:

Teskesdurper

Tolweg 16

Kerkdriel

secretaris@teskesdurp.nl www.teskesdurp.nl
Deel dit bericht met je vrienden!