maandag 30 november 2020

Alles over De Bommelerwaard

Startbijeenkomst ontwikkeling locatie Akwamarijn

30 november 2020
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

ZALTBOMMEL - Omwonenden mogen bepalen hoe de locatie Akwamarijn in Zaltbommel er in de toekomst uit gaat zien. De eerste stap is de startbijeenkomst op maandag 30 november. Daarna volgt een klankbordgroep om de stedenbouwkundige visie te maken. Hierin staat wat de wensen zijn en op welke plaats die het beste in het gebied passen.

De locatie Akwamarijn bestaat uit de huidige locatie van het gelijknamige zwembad, sporthal De Ring, de jeu de boulesbaan en de parkeerplaats aan de Thorbeckestraat. Eind 2021 verhuizen de gebruikers van de gebouwen naar nieuwe gebouwen op een andere plek in Zaltbommel.

"Bij de startbijeenkomst kunt u uw ideeën voor de ontwikkeling delen en hoort u welke stappen we zetten om de stedenbouwkundige visie te maken. We geven dan ook uitleg over de rol van de klankbordgroep en hoe u kunt meedoen hieraan." De startbijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur. Het is een online bijeenkomst in verband met de coronamaatregelen. Aanmelden kan tot 25 november via info@zaltbommel.nl of 14 0418.

Klankbordgroep
De klankbordgroep is een vertegenwoordiging van belanghebbenden bij het plangebied. We maken samen met de klankbordgroep de stedenbouwkundige visie. Het stedenbouwkundig bureau LOS stadomland begeleidt de klankbordgroep in de visie fase. Dit bureau heeft veel ervaring met participatieprojecten en verbeeldt de ideeën van de klankbordgroep in plattegronden en een 3d model.

Op maandag 14 december komt de klankbordgroep voor de eerste keer samen. Tot juli 2021 is er vier keer een bijeenkomst van de klankbordgroep. Daarna is de stedenbouwkundige visie af en presenteren we deze aan alle geïnteresseerden.

Aanmelden kan tot 7 december via info@zaltbommel.nl of 14 0418. We stellen uit alle aanmeldingen een groep van ongeveer 12 personen samen, geïnteresseerden krijgen hierover persoonlijk bericht.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Zaltbommel

Hogeweg 11

0418 - 14 0418

info@zaltbommel.nl www.zaltbommel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!