maandag 15 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Schrikkelijk concert

Schrikkelijk concert

01 maart 2024
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

WELL - Schrikkel-concert

Eens in de vier jaar duurt het jaar een dag langer. Eigenlijk is het niets meer dan een trucje om ervoor te zorgen dat we niet te ver voorlopen op de zon. OBK Well vindt het een mooie reden voor een ver๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—นijk leuk ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐˜! Want zo veelzijdig onze seizoenen zijn, zo veelzijdig is het maken van muziek.

Uiteraard willen we het feestje voor diegene die zijn geboren op 29 februari niet verpesten, daarom is het concert een dagje later, op 1 maart.

Bianca Kuijpers bijt met het Opstaporkest van OBK Well het spits af. En omdat OBK Well graag de banden aanhaalt met zusterverenigingen, is dit keer muziekvereniging DES uit Hedel te gast. Zij staan onder leiding van Kobus Verheij. Voor het A-orkest van OBK Well is het een extra spannend optreden; begin dit jaar gingen zij fris van start met een nieuwe dirigent en zo was er een warm welkom voor Gerd Wensink. Dit wordt hun eerste optreden samen. Dat is even wennen, maar samen zetten zij een leuk programma neer, namelijk met thema ‘film-muziek’, zoals het uitdagende ‘How to Train Your Dragon’ en spannende muziek uit ‘Star Wars, Return of The Jedi‘.

Bent u ook zo nieuwsgierig? Kom gezellig kijken en luisteren! U bent van harte welkom vanaf 19:30 uur in dorpshuis Ons Huis (Pannenhuis 1 - 5325 XE Well Gld.).

Toegang is gratis. 

Muziekvereniging DES Hedel
Dorpshuis "Ons Huis" Well 

Info

Organisator:

Adres:

Plaats:

Telefoon:

Website:

DES Hedel

Molendijk. 1

Hedel

06 14 609 405

wwwdeshedel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!