donderdag 30 maart 2023

Alles over de Bommelerwaard

Informatieochtend nieuwe vrijwilligers kasteel Ammersoyen
Bommelerwaard.net

Informatieochtend nieuwe vrijwilligers kasteel Ammersoyen

25 februari 2023
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

AMMERZODEN - Benieuwd of vrijwilligerswerk op kasteel Ammersoyen iets voor je is? Kom dan op zaterdag 25 februari een kijkje nemen tijdens de Vrijwilligers Informatie Ochtend en ga mee met de gratis rondleiding die je een indruk geeft van alle mogelijkheden van het vrijwilligerswerk.

Het runnen van een kasteel doe je niet zomaar. Daar komt nogal wat bij kijken. Kasteel Ammersoyen is volop in ontwikkeling en de bezoekersaantallen groeien. Daarom zijn we binnen een enthousiast team op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Als vrijwilliger bij kasteel Ammersoyen leer je nieuwe mensen kennen, ben je actief bezig en help je mee aan het aan het behoud en de openstelling van een echt middeleeuws kasteel.

Vrijwilligersfuncties

We hebben ruimte voor zowel publieksbegeleiders, rondleiders en receptie/winkelvrijwilligers als gastheren/vrouwen voor de begeleiding van huwelijken, vrijwilligers voor de housekeeping van de collectie en een vrijwilliger online marketing en communicatie. Daarnaast zoeken we vrijwilligers voor ons nieuw op te zetten schervenlab (Archeohotspot) en voor onze nieuwe middeleeuwse tuin(en). Zie hier alle vrijwilligersfuncties met beschrijving op een rij.

Programma

Na een korte introductie met een kopje koffie, vertrekt er een verkorte rondleiding door het kasteel. De rondleider laat je kennismaken met het kasteel en zal het vrijwilligerswerk toelichten. Na afloop kun je terecht bij de vrijwilligerscoördinator voor vragen en meer informatie over de inhoud van het vrijwilligerswerk. Enthousiast geworden? Dan kun je je ter plekke inschrijven voor een intake gesprek.

Aanmelden voor deze bijeenkomst wordt op prijs gesteld .

Info

Organisator:

Adres:

Plaats:

E-mailadres:

Website:

Kasteel Ammersoyen

Kasteellaan 1

Ammerzoden

ammersoyen@glk.nl www.glk.nl/ammersoyen
Deel dit bericht met je vrienden!