vrijdag 29 september 2023

Alles over de Bommelerwaard

Burendag Nieuwaal

Burendag Nieuwaal

23 september 2023
Van 10:00 uur tot en met 20:00 uur

NIEUWAAL - Burendag 23 september 2023

Dit jaar vinden alle activiteiten plaats in de Kerkstraat. Deze straat wordt ook afgesloten voor verkeer van 9.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.

De activiteitencommissie Nieuwaal laat weten:

Programma
● 10.00 Koffie met wat lekkers: Graag starten we de dag met elkaar en praten we bij als buren onder het genot van een kop koffie met wat lekkers. Wij willen jullie vragen om een taart, cake of wat anders lekkers te maken. Graag even laten weten als je iets lekkers wilt maken, zodat we weten of er voldoende zal zijn voor bij de koffie.
● 10.00 - 13.00 Kleedjesmarkt: Heb je nog spullen die je niet meer gebruikt en graag wil verkopen? Kom dan met je kleedje, tafel of ‘kraampje’ naar de Kerkstraat om deze spullen te verkopen. Opbouwen mag vanaf 9.00uur.
● 13.30: Verzamelen voor de zeepkistenrace voor de leeftijd t/m 15 jaar. Kom met je zeepkist naar de kerkstoep toe. LET OP: Wij controleren de zeepkisten op degelijkheid, het dragen van een helm is verplicht en meedoen is op eigen risico. Er zal een prijs uitgereikt worden aan degene die het verst komt, en een originaliteitsprijs voor de mooiste zeepkist.
● 14.00 - 16.00: Zeepkistenrace voor de leeftijd t/m 15 jaar.
● 15.30: Verzamelen voor de zeepkistenrace voor de leeftijd vanaf 16 jaar. Kom met je zeepkist naar de kerkstoep toe. LET OP: Wij controleren de zeepkisten op degelijkheid, het dragen van een helm is verplicht en meedoen is op eigen risico. Er zal een prijs uitgereikt worden aan degene die het verst komt, en een originaliteitsprijs voor de mooiste zeepkist.
● 16.00 - 18.00: Zeepkistenrace voor de leeftijd vanaf 16 jaar 
● 18:00 Start Eten: Wij zorgen voor het eten, voor ieder wat wils.
Het eten zal ook in de kerkstraat plaatsvinden. Dit zal op de parkeerplaatsen naast het Trefpunt zijn. Wij vragen jullie om zelf jullie drinken mee te nemen. Ook is het mogelijk om op het terras bij het Trefpunt plaats te nemen en daar drinken te kopen, dit is dan voor eigen rekening.

Het zou leuk zijn als jullie op de burendag allemaal weer de vlag van Nieuwaal ophangen! 

Binnenkort zal er een brief rond gebracht worden met invulformulier voor alle activiteiten deze kun je inleveren op Nichtenhofstraat 43 of Bezemerland 14.

Je kunt je ook opgeven per e-mail: acnieuwaal@hotmail.com

Graag opgeven voor 16 september

Info

Organisator:

Plaats:

Telefoon:

E-mailadres:

Activiteitencommissie Nieuwaal

Nieuwaal

0615 235 939

acnieuwaal@hotmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!