dinsdag 7 juli 2020

Alles over De Bommelerwaard

Spectaculaire klassieke muziek in een nieuw jasje.

Back to Live! met Floris & Friends

11 juli 2020
Van 15:00 uur tot en met 22:00 uur

ZALTBOMMEL - Na stille maanden en spannende tijden verheugen wij ons op de heropening van het muzikale seizoen met spectaculaire klassieke muziek in een nieuw jasje.

Met gepaste maatregelen, professioneel toezicht en bovenal uitstekende muziek zullen op 11 en 12 juli as. concerten worden verzorgd in een verassende instrumentale combinatie.

De veelgeprezen Nederlandse trompettist Floris Onstwedder en zijn getalenteerde collega’s Ketevan Roinishvili (cello) en Sabien Canton (harp) hebben een programma samengesteld om naar uit te kijken. Muziek van J.S. Bach, M. Ravel, A. Piazzolla, eigen composities en nog veel meer.

Eerdere concerten van Floris & Friends werden door publiek en critici omschreven als “Verbluffend”, “Inventief” en “van het allerhoogste niveau”.

U bent van harte uitgenodigd bij een van de concerten in de Gasthuiskapel te Zaltbommel of in het sfeervolle Cenakel te Tilburg.

Concertdata:

  • 11 juli 15:00 en 20:00: de Gasthuiskapel Zaltbommel
  • 12 juli 12:00 en 15:00: het Cenakel Tilburg

(Het zijn dus twee concerten per dag. Dit vanwege het beperkte bezoekersaantal)

Let op: vanwege de veiligheidsmaatregelen omtrent Corona is het aantal beschikbare plaatsen beperkt, dus reserveer snel!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Floris Onstwedder

Gasthuisstraat 34

www.florisonstwedder.com/concerten
Deel dit bericht met je vrienden!